Infiltratie

De RainChamber van Afvalwatertechniek is het systeem voor eenvoudige opslag (en infiltratie) van overtollig regen- en afvalwater. De RainChamber kan ingezet worden op plaatsen waar het rioolsysteem onderge-dimensioneerd is of waar de afvalwater-zuiveringsinstallatie de pieken in afvalwater-hoeveelheid niet aankan. Door de vorm kan het type B zeer ondiep en zonder extra verstevigingen onder parkeerplaatsen en wegen aangebracht worden. Het materiaal is bestand tegen bijna alle vloeistoffen en kan dus bij een breed spectrum afvalwater-types worden ingezet.


Met de hoge opslagcapaciteit is de RainChamber een goed en prijstechnisch interessant alternatief voor betonnen en andere prefab opslag- en infiltratie-systemen. De stevigheid van de gewelven zorgen daarnaast voor een eenvoudige en goedkope inbouw. Met de twee types kunnen alle afvalwateropslag- en regenwater-opslag-problemen opgelost worden.

Als laatste nieuwe innovatie heeft Afvalwatertechniek het regenfilter type RAINFILTER geintroduceerd. Dit filter verwijdert zware metalen als zink, lood, ijzer, koper en andere metalen uit het regenwater. Dit voorkomt bodem vervuiling op plaatsen waar geinfiltreerd wordt.

RainChamber en Rainfilter zijn de nieuwe aanvulling van het brede pakket afvalwater- behandelings-installaties van Afvalwatertechniek.

Bel ons voor meer informatie of vul ons contactformulier in.